Rólunk

2004-ben óvodapedagógusként egy régi vágyam vált valóra, hogy elindíthattam álmaim óvodáját.

Egy olyan helyet, ahol a gyermek a szó valódi értelmében gyermek maradhat. Ahol boldogan, óvó szemekkel vezetve a saját ütemében fejlődhet.

Mi biztosan nem terheljük túl őt, nem „divatos” különórákkal fejlesztjük, hanem azzal amivel ebben a korban a leginkább tanulnak: azaz játékkal. Így tud a leginkább kiteljesedni, ehhez pedig egy valóban szeretetteljes légkört biztosítunk neki. 

Az érdeklődő szülők meg szokták kérdezni, miért más ez az óvoda? Én mosolyogva válaszolok. Azért, mert itt őszintén és tiszta szívvel szeretjük az ide járó huncut, eleven kis gyerekeket. Azért mert itt befogadunk mások számára „különösnek” cimkézett gyerekeket is, és  szeretetünkkel és szakértelmünkkel integráljuk őket a mi kis közösségünkbe. Az óvoda kapuján belépve minden reggel, mindannyian egy mesebeli világba lépünk be, amely néha úgy tűnik, távol van a belváros és  a világ zajától.

Valter Judit

Pedagógusaink

Niki

Niki

óvodavezető - óvodapedagógus
Ildi

Ildikó

óvodapedagógus

Kata

óvodapedagógus
Gabi

Gabi

English teacher
Csilla

Csilla

gyógypedagógiai aszisztens
Éva

Éva

képesség,-mozgásfejlesztés és esztétikus testképzés mestere
Andrea

Andrea

gyógypedagógus-logopédus, komplex mozgásfejlesztő tréner

Szeretnél csapatunkhoz tartozni?

Neked ez nem munka, hanem egy életmód! Az erősségeidre építünk, fontos a véleményed. Legfontosabb, ha szereted a gyerekeket. Küld el fényképes önéletrajzodat!