Mókuska csoport

(Mini csoport 2-3 éves korig)

A Mókuska csoportban 2 -3 éves korosztály játszik együtt, 12 – 15 fős létszámban. A gyermekek mindennapi életét két magyar óvodapedagógus, egy és egy asszisztens/dajka segíti.

Méhecske csoport

(vegyes életkorú csoport 3-6 éves korig)

A Méhecske csoportban 3-6 éves korosztály játszik együtt, 20-22 fős létszámban. A gyermekek mindennapi életét két magyar óvodapedagógus, egy angolul beszélő asszisztens és egy gyógypedagógiai asszisztens segíti. A csoportjaink összetétele igen színes, nagy szeretettel fogadjuk a külföldi országokból érkezett gyerekeket és csoportonként 1-2 sajátos nevelési igényű gyermeket.A különböző életkorú csoportban a gyermekek családias légkörben fejlődnek. A vegyes korosztály közege megnyugtató, biztonságot nyújt a gyermeknek, segíti őket a beilleszkedésben, önállóságra, együttműködésre ösztönzi őket. A kisebbek spontán utánzással tanulnak, nagyobb társai között (természetesebb és felszabadítóbb mintakövetés, mint a felnőtté) könnyebben, gyorsabban és alaposabban sajátítanak el új ismereteket. A nagyobb korosztály szociális készségei sokat fejlődnek, természetesen alakul ki a türelem, empátia, elfogadás képessége.

Nyuszi csoport

(vegyes életkorú csoport 3-6 éves korig)

A Nyuszi csoportban 3-6 éves korosztály játszik együtt, 20-22 fős létszámban. A gyermekek mindennapi életét két magyar óvodapedagógus, egy angolul beszélő asszisztens és egy gyógypedagógiai asszisztens segíti. A csoportjaink összetétele igen színes, nagy szeretettel fogadjuk a külföldi országokból érkezett gyerekeket és csoportonként 1-2 sajátos nevelési igényű gyermeket. A különböző életkorú csoportban a gyermekek családias légkörben fejlődnek. A vegyes korosztály közege megnyugtató, biztonságot nyújt a gyermeknek, segíti őket a beilleszkedésben, önállóságra, együttműködésre ösztönzi őket. A kisebbek spontán utánzással tanulnak, nagyobb társai között (természetesebb és felszabadítóbb mintakövetés, mint a felnőtté) könnyebben, gyorsabban és alaposabban sajátítanak el új ismereteket. A nagyobb korosztály szociális készségei sokat fejlődnek, természetesen alakul ki a türelem, empátia, elfogadás képessége.

Katica csoport

(komplex képesség fejlesztő csoport 5- 7 éves korig)

Katica csoportban 6- 7 éves korosztály játszva tanul együtt, 15-16 fős létszámban. A gyermekek mindennapi életét két magyar óvodapedagógus, egy angolul beszélőtanár/ asszisztens és egy dajka segíti. Ez egy homogén csoport.